Allmänt om köpvillkor

När du handlar av Linnéa Dickson Trädgård godkänner du följande villkor. Du åtar dig också betalningsansvaret för köpet.

Leveransvillkor

Leverans sker till den adress du uppgett som leveransadress. Du som köpare ansvarar för att leveransadressen är rätt. Om adressen ändras eller är felaktig debiteras eventuella ytterligare kostnader till dig som köpare.

Ångerrätt/öppet köp

Köparen har rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar från det att varan är mottagen. Returer och byten gäller bara för oanvända produkter och obrutna förpackningar. För att erhålla återbetalning måste varorna i stort vara i oförändrat skick. Köparen står för transportrisker och fraktkostnader. Om du vill ångra ditt köp ber vid dig kontakta linnea.dickson@gmail.com. Tiden för ångerrätten börjar löpa från den dag då du emottog varan via leverans.

Var noga med att ange ordernummer, fullständigt namn och kontaktuppgifter. Du som kund står för returfrakten. 

Reklamation

Om det är fel på produkten ber vi dig skicka tillbaka produkten så snart som möjligt och beskriva felet i text eller och gärna med bild samt kvitto. Detta gör du enklast på linnea.dickson@gmail.com. Felet måste ha funnits där redan när du mottog varan. Längden på rätten att reklamera följer Konsumentköpslagen. Ersättningen kan ej överstiga försäljningsvärdet. Köparen står för fraktkostnad.

Betalningssätt

Klarna

Force Majeure

Linnéa Dickson Trädgård har inte ansvar för skador som uppstår genom förhållanden som vi inte kunnat förutsäga eller påverka, som omöjliggör fullgörandet av ingångna avtal.

Leveranstider och fraktkostnad

Ditt paket packas och skickas inom 1-7 vardagar. När ditt paket är färdighanterat hos oss får du ett mejl som bekräftar att paketet är skickat. Vi levererar alla våra paket med Postnord. Kunden får paketet hemlevererat till brevlådan alternativ till ombud mot kvittens. Linnéa Dickson Trädgård ersätter ej paket som kommer bort efter leverans vid valet hemleverans utan kvittens.

Vi tar inte ansvar för Postnords leveranshantering/tider. Konsumenten har rätt att häva köpet vid försening om denne inte godkänner ny föreslagen leveranstidpunkt. Leveranstid är normalt 5 – 7 dagar för Sverige.

Paketet ligger hos ombud mellan 7-14 dagar innan de går i retur. Fraktavgiften återbetalas inte. Det totala fraktpriset för din beställning ser du i din kundkorg. 

Kostnad för frakt är mellan 13 SEK OCH 66 SEK

Linnéa Dickson Trädgård ansvarar inte för fraktkostnad för returer. 

Ej uthämtad försändelse

En leverans från oss måste hämtas ut också om den ska returneras. För varor som inte hämtas ut debiterar vi en avgift för som täcker våra kostnader för hanteringen av detta. 

Rättigheter

Använd våra bilder och texter men hänvisa gärna till Linnéa Dickson Trädgård